التحضير
1- هنجيب فراخ بانية على حسب احتياج الفرد
2- بصلة مقطعة الى شرائح
3- 2 فلفل اخضر
4- معلقتين كبار قرفة
5- 2/1 معلقة فلفل
6- 2/1 معلقة ملح
7- 4/1معلقة زنجبيل صغيرة
8- 2 معلقة كبيرة كارى
9-2/1 كوب ماء
طريقى العمل
اول حاجة هنقطع الفراخ البانية لشرائح صغيرة
و هنجيب البصلة و نحمرة فى زيت يعنى هنخليها تصفر
و بعدين نحط الفلف الاخضر بعد تقطيعة لشرايح
و نخلطهم ببعض
و بعدين نحط الفراخ عليهم
و نضيف التوابل كلها
الزنجبيل و القرفة و الملح و الفلفل و الكارى و نقلب كلهم مع بعض و نخليهم على نار هادية
و بعدين نضيف المية
و نغطى الفراخ و نسيبها على النار 2/1 ساعة
و بالهنا و الشفا جربوها و مش هتندموا و ان شاء الله هتعجبكم